Vyhlídka mění koncept: od ledna rozšířila sezónní menu na šest chodů

Vyhlídka mění koncept: od ledna rozšířila sezónní menu na šest chodů

Zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna mění od nového roku koncept nabídky sezónních menu. Místo dosavadních čtyř chodů nově nabízí návštěvníkům menu o šesti chodech.

"Rozšířením počtu chodů ze čtyř na šest chceme návštěvníkům dopřát ještě intenzívnější gurmánský zážitek. Nároky hostů na kvalitu gastronomie a obecně stolování rostou, chceme jim tímto krokem vyjít vstříc. Menu budeme aktualizovat každé dva měsíce, vždy podle sezónně dostupných surovin,“ uvedla vedoucí Spa hotelu Lanterna Zuzana Vašutová.

Menu v zážitkové restauraci Vyhlídka stojí 990 Kč. Ubytovaní hosté Spa hotelu Lanterna si je mohou objednat za zvýhodněný doplatek 590 Kč. Každé menu doplní hoteloví sommeliéři pestrou nabídkou vín.

      

  

Menu pro leden a únor 2016: "Načerpejte energii"

  • Amuse bouche
  • Mrkvová galantinka s pohankou, paprikový kaviár, pošírovaná šalotka v bílém víně
  • Espuma z červené řepy se zázvorovou smetanou
  • Pečený filet z okouna se šalotkou, kapustou, ředkvičkou a chia semínky
  • Telecí karé sous vide, špenátové pyré, máslové lišky, demi glace s koňakem
  • Pošírovaná kdoule v medové omáčce s vlašskými ořechy a tymiánem, jáhlová drobenka s čokoládou
  • Pralinky domácí výroby

Gurmánský kalendář restaurace Vyhlídka - 2016

Leden, únorNačerpejte energii
Březen, dubenKrásná česká kuchyně
Květen, červenMenu z královské zeleniny
Červenec, srpenLetní Itálie
Září, říjenTo nejlepší z Valašska
Listopad, prosinecProcházka Francií