Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou šéfkuchaře Pavla Václavíka a týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla.

Dokonalý zážitek umocňuje degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu. Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.


    

   

  

Vyhlídka se nachází vedle hlavní hotelové Restaurace Lanterna, od jejíchž prostor je zcela oddělena pro ničím nerušené stolování. Koncept je založen na servírování večeří v klidném úrostředí, jako stvořeném pro romantický večer nebo slavnostní komorní události. Proto doporučujeme společenský oděv.

Více o dárkových poukazech a on-line objednání ZDE

Nabídka restaurace Vyhlídka:

  • Degustační menu o 6 chodech - dle aktuálního gurmánského kalendáře (viz níže)
Provozní doba restaurace Vyhlídka:18:00 – 22:30
Kapacita:54 míst

S ohledem na použití čerstvých surovin je nutné místa rezervovat předem na tel. +420 571 477 300.

Šéfkuchař: Pavel Václavík, Zástupce šéfkuchaře: Lukáš Bukovjan
Sommeliér: Miroslav Sochora, Michal Papšík

Ceny a cenová zvýhodnění

  • Menu: 990 Kč/osoba - včetně vín 1 490 Kč /osoba
  • Pro ubytované hosty Spa hotelu Lanterna je možné dokoupit degustační menu k večeři za zvýhodněnou cenu 590 Kč bez vín nebo 1 090 Kč včetně vín. Hosté pokojů Suite Spa mají automaticky jednou za pobyt menu v ceně ubytování.
Pro rok 2016 jsme připravili novinku v restauraci Vyhlídka – k umocnění gurmánských zážitků je menu restaurace Vyhlídka obohaceno o dva chody. Místo dosavadních čtyř chodů vám nabízíme menu o 6 chodech. Menu je obměňováno jednou za dva měsíce dle sezónně dostupných surovin.

Aktuální menu červenec - srpen 2016

 


Na rok 2016 jsme pro vás připravili nový Gurmánský kalendář plný gastronomických zážitků na aktuální sezónní témata.

Gurmánský kalendář Restaurace Vyhlídka 2016

Leden - únorNačerpejte energiiČervenec - srpenLetní Itálie
Březen - dubenKrásná česká kuchyněZáří - říjenTo nejlepší z Valašska
Květen - červenMenu z královské zeleninyListopad - prosinecProcházka Francií
 

Zajímavé akce:

  • 13. 2. 2016 - Valentýnský degustační večer s etiketou stolování
  • 1. 5. 2016 - Kurz etikety s Ladislavem Špačkem a zážitkovým menu
  • 29. 9. 2016 - Gastronomický večer Pavla Sapíka (Terasa U Zlaté studně)
  • 1. - 2. 10. 2016 - Karlovský gastrofestival
  • 11. - 18. 11. 2016 - Svatomartinské menu
  • 16. 11. 2016 - Noc bílých lanýžů
  • 16. 12. 2016 - Kurz etikety s Ladislavem Špačkem a zážitkovým menu

Víte, že.... šéfkuchaře Pavla Václavíka si zvolila za svého ambasadora tradiční tuzemská značka ETA, prezentující vysoce kvalitní domácí kuchyňské spotřebiče? S naším šéfkuchařem a jeho gastronomií se tak můžete setkávat mj. v televizních pořadech a při akcích pořádaných značkou ETA po celé republice.