Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou šéfkuchaře Pavla Václavíka a týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla.

Dokonalý zážitek umocňuje degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu. Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

Vyhlídka se nachází vedle hlavní hotelové Restaurace Lanterna, od jejíchž prostor je zcela oddělena pro ničím nerušené stolování. Koncept je založen na servírování večeří v klidném úrostředí, jako stvořeném pro romantický večer nebo slavnostní komorní události. Proto doporučujeme společenský oděv. Pro zachování poklidné atmosféry preferujeme ukázněnost dětí, těm nejmenším je určen dětský koutek v hlavní hotelové restauraci.

Nabídka restaurace Vyhlídka:

  • Degustační menu o čtyřech chodech ze stálé nabídky
  • Degustační menu o čtyřech chodech dle aktuální nabídky gurmánského kalendáře (viz níže)
Provozní doba restaurace Vyhlídka:18:00 – 22:30
Kapacita:54 míst

S ohledem na použití čerstvých surovin je nutné místa rezervovat předem na tel. +420 571 477 300.

Šéfkuchař: Pavel Václavík
Sommeliér: Miroslav Sochora

Víte, že.... šéfkuchaře Pavla Václavíka si zvolila za svého ambasadora tradiční tuzemská značka ETA, prezentující vysoce kvalitní domácí kuchyňské spotřebiče? S naším šéfkuchařem a jeho gastronomií se tak můžete setkávat mj. v televizních pořadech a při akcích pořádaných značkou ETA po celé republice.

Ceny a cenová zvýhodnění

  • Degustační menu: 650 Kč/osoba
  • Pro ubytované hosty Spa hotelu Lanterna je možné dokoupit degustační menu k večeři za zvýhodněnou cenu 300 Kč/osoba.  Hosté ubytovaní v apartmá Suite Spa zde mají stůl rezervován automaticky.

Na rok 2015 jsme pro vás připravili nový Gurmánský kalendář plný gastronomických zážitků na aktuální sezónní témata.

Gurmánský kalendář Restaurace Vyhlídka 2015

LedenNačerpejte energiiČervenecDary lesů a místních pastvin
ÚnorKrásy české kuchyněSrpenRybí menu
BřezenJarní probuzeníZáříProcházka Francií
DubenTo nejlepší z ValašskaŘíjenKouzlení z dýně
KvětenMenu z královské zeleninyListopadZvěřinové menu
ČervenLetní ItálieProsinecTajemství černých lanýžů
 

Zajímavosti:

Seznamte se s šéfkuchařem Pavlem Václavíkem.