Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou šéfkuchaře Pavla Václavíka a týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla.

Dokonalý zážitek umocňuje degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu. Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

Vyhlídka se nachází vedle hlavní hotelové Restaurace Lanterna, od jejíchž prostor je zcela oddělena pro ničím nerušené stolování. Koncept je založen na servírování večeří v klidném prostředí, jako stvořeném pro romantický večer nebo slavnostní komorní události. Proto doporučujeme společenský oděv.

  

Gastronomický kalendář


Degustační menu restaurace Vyhlídka s vinařstvím Milan Sůkal

V měsíci lednu a únoru 2018 si budete moci vychutnat degustační menu restaurace Vyhlídka doplněné o snoubená vína prémiového vinařství Milan Sůkal.

Slavnostní uvedení degustačního menu s průvodním slovem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Pavla Václavíka a majitele vinařství proběhne za doprovodu saxofonisty DeeSaxxe v sobotu 24. února 2018 od 19:30 hodin. Nutná rezervace předem na rezervace@valachy.cz nebo tel: +420 571 477 300. Více informací.

  

Ceny a cenová zvýhodnění

  • Pro neubytované hosty: 1 490 Kč / osoba (včetně vín), 990 Kč / osobu (bez vín)
  • Pro ubytované hosty: 1 090 Kč / osoba (včetně vín), 590 Kč / osobu (bez vín)

Rezervace

  • Degustační menu si rezervujte minimálně 1 den předem: +420 571 477 300 nebo na e-mailu lanterna@valachy.cz. Kapacita omezena (max. 40 míst)

 Náš tým

  • Kreativní šéfkuchař: Pavel Václavík
  • Šéfkuchař: Josef Tydlačka
  • Sommeliéři: Michal Papšík, Martin Šoupal
  • Vedoucí obsluhy: Jiří Buček

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.