Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou šéfkuchaře Pavla Václavíka a týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla. Tip na Valentýna - degustační menu s etiketou stolování

Dokonalý zážitek umocňuje degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu. Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

  

  

  

Vyhlídka se nachází vedle hlavní hotelové Restaurace Lanterna, od jejíchž prostor je zcela oddělena pro ničím nerušené stolování. Koncept je založen na servírování večeří v klidném úrostředí, jako stvořeném pro romantický večer nebo slavnostní komorní události. Proto doporučujeme společenský oděv. Pro zachování poklidné atmosféry preferujeme ukázněnost dětí, těm nejmenším je určen dětský koutek v hlavní hotelové restauraci.

Více o dárkových poukazech a on-line objednání ZDE

Nabídka restaurace Vyhlídka:

  • Degustační menu o 6 chodech - dle aktuálního gurmánského kalendáře (viz níže)
Provozní doba restaurace Vyhlídka:18:00 – 22:30
Kapacita:54 míst

S ohledem na použití čerstvých surovin je nutné místa rezervovat předem na tel. +420 571 477 300.

Šéfkuchař: Pavel Václavík
Sommeliér: Miroslav Sochora

Ceny a cenová zvýhodnění

  • Menu: 990 Kč/osoba - včetně vín 1 490 Kč /osoba
  • Pro ubytované hosty Spa hotelu Lanterna je možné dokoupit degustační menu k večeři za zvýhodněnou cenu 590 Kč/osoba nebo 1 090 Kč včetně vín. Hosté pokojů Suite Spa mají automaticky jednou za pobyt menu v ceně ubytování.
Pro rok 2016 jsme připravili novinku v restauraci Vyhlídka – k umocnění gurmánských zážitků je menu restaurace Vyhlídka obohaceno o dva chody. Místo dosavadních čtyř chodů vám nabídneme menu šestichodové. Menu je obměňováno jednou za dva měsíce dle sezónně dostupných surovin.
Na rok 2016 jsme pro vás připravili nový Gurmánský kalendář plný gastronomických zážitků na aktuální sezónní témata.

Gurmánský kalendář Restaurace Vyhlídka 2016

Leden - únorNačerpejte energiiČervenec - srpenLetní Itálie
Březen - dubenKrásná česká kuchyněZáří - říjenTo nejlepší z Valašska
Květen - červenMenu z královské zeleninyListopad - prosinecProcházka Francií
 

Zajímavé akce:

  • 1. 5. 2016 - Kurz etikety s Ladislavem Špačkem a zážitkovým menu
  • 29. 9. 2016 - Gastronomický večer Pavla Sapíka
  • 1. - 2. 10. 2016 - Karlovský gastrofestival
  • 11. - 18. 11. 2016 - Svatomartinské menu
  • 16. 11. 2016 - Noc bílých lanýžů
  • 16. 12. 2016 - Kurz etikety s Ladislavem Špačkem a zážitkové menu

Víte, že.... šéfkuchaře Pavla Václavíka si zvolila za svého ambasadora tradiční tuzemská značka ETA, prezentující vysoce kvalitní domácí kuchyňské spotřebiče? S naším šéfkuchařem a jeho gastronomií se tak můžete setkávat mj. v televizních pořadech a při akcích pořádaných značkou ETA po celé republice.