Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou šéfkuchaře Pavla Václavíka a týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

VÝZNAMNÉ OCENĚNÍ PRO NAŠE KUCHAŘE! Vyhráli jsme soutěž o nejlepší rajskou omáčku na Moravia Food Festivalu v květnu 2013 v Kroměříži. Podrobnosti i recept na rajskou á la Lanterna se dočtete zde.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla.

Dokonalý zážitek umocňuje degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu. Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

Vyhlídka se nachází vedle hlavní hotelové Restaurace Lanterna, od jejíchž prostor je zcela oddělena pro ničím nerušené stolování. Koncept je založen na servírování večeří v klidném úrostředí, jako stvořeném pro romantický večer nebo slavnostní komorní události. Proto doporučujeme společenský oděv. Pro zachování poklidné atmosféry preferujeme ukázněnost dětí, těm nejmenším je určen dětský koutek v hlavní hotelové restauraci.

Nabídka restaurace Vyhlídka:

  • Degustační menu o čtyřech chodech ze stálé nabídky
  • Degustační menu o čtyřech chodech dle aktuální nabídky gurmánského kalendáře (viz níže)
Provozní doba restaurace Vyhlídka:18:00 – 22:30
Kapacita:54 míst

S ohledem na použití čerstvých surovin je nutné místa rezervovat předem na tel. +420 571 477 300.

Šéfkuchař: Pavel Václavík
Sommeliér: Miroslav Sochora

Ceny a cenová zvýhodnění

  • Degustační menu: 650 Kč/osoba
  • Pro ubytované hosty Spa hotelu Lanterna je možné dokoupit degustační menu k večeři za zvýhodněnou cenu 300 Kč/osoba.  Hosté ubytovaní v apartmá Suite Spa zde mají stůl rezervován automaticky.

Na rok 2014 jsme pro vás připravili nový Gurmánský kalendář plný gastronomických zážitků na aktuální sezónní témata.

Gurmánský kalendář restaurace Vyhlídka - 2014

  • Listopad: Husí hody (od 7.11.)
  • Prosinec: Tajemství černých lanýžů (od 4.12.)

Gurmánský kalendář Restaurace Vyhlídka 2015

LedenNačerpejte energiiČervenecDary lesů a místních pastvin
ÚnorKrásná česká kuchyněSrpenRybí menu
BřezenJarní probuzeníZáříProcházka Francií
DubenTo nejlepší z ValašskaŘíjenKouzlení z dýně
KvětenMenu z královské zeleninyListopadZvěřinové menu
ČervenLetní ItálieProsinecTajemství černých lanýžů
 

Zajímavosti:

Seznamte se s šéfkuchařem Pavlem Václavíkem.