Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie restaurace Vyhlídka

Zážitková gastronomie je určena všem, kteří se nespokojí s „běžným“ jídlem. V naší zážitkové restauraci Vyhlídka se vysoká gastronomie snoubí s perfektním servisem a mistrovskými díly z rukou šéfkuchaře Pavla Václavíka a týmu. Jídla si zde vychutnáte skutečně všemi smysly.

Restaurace Vyhlídka vyniká citlivě designovaným interiérem a krásným výhledem do krajiny. Při stolování pak důležitou roli hraje nejen kombinace čerstvých surovin a skladba pokrmu, ale také způsob jeho prezentace na talíři, požitek ze způsobu servírování a v neposlední řadě vůně i vybraná chuť nabízeného jídla.

Dokonalý zážitek umocňuje degustace vín za asistence sommeliéra, který svým doporučením dotváří celkový dojem z pokrmu. Pro uzavřené společnosti je možné objednat degustaci vína i s odborným komentářem či degustace koňaků.

Vyhlídka se nachází vedle hlavní hotelové Restaurace Lanterna, od jejíchž prostor je zcela oddělena pro ničím nerušené stolování. Koncept je založen na servírování večeří v klidném úrostředí, jako stvořeném pro romantický večer nebo slavnostní komorní události. Proto doporučujeme společenský oděv.

  

Gastronomický kalendář


Degustační menu restaurace Vyhlídka s vinařstvím Reisten - květen a červen 2017

Medvědí česnek, chřest, kopřivy, pampelišky, mladá zelenina a další jarní suroviny dominují novému menu zážitkové restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Šestichodové menu doplněné o prémiová vína vinařství Reisten bude v nabídce až do konce června, navíc nově i ve vegetariánské variantě. Více informací zde.

Degustační menu jsou tematicky obměňována každé dva měsíce, na menu i slavnostní uvedení menu nutná rezervace předem.

  

 
Degustační menu restaurace Vyhlídka s vinařstvím Veverka - 29. 7. 2017

Zveme vás na slavnostní uvedení letního degustačního menu restaurace Vyhlídka s komentářem šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna a majitele vinařství Veverka. Vychutnejte si jedinečný večer s prezentací nového menu v sobotu 29. července a nechejte se inspirovat: poodhalíme vám, jak pokrmy vznikají a vinaři zase prozradí, jak k pokrmům vybírat vhodná vína.

  

Více informací o slavnostním uvedení menu.


Nabídka restaurace Vyhlídka

  • Degustační menu o 6 chodech - dle aktuálního gurmánského kalendáře (viz výše)
  • Spolupráce s regionálními dodavateli, kteří nám nejen pro degustační menu dodávají špičkové čerstvé suroviny z našeho kraje - více informací zde

Provozní doba restaurace Vyhlídka:18:00 – 22:30
Kapacita:54 míst

S ohledem na použití čerstvých surovin je nutné místa rezervovat předem na tel. +420 571 477 300.

Šéfkuchař: Pavel Václavík
Zástupce šéfkuchaře: Josef Tydlačka
Sommeliér: Miroslav Sochora, Michal Papšík


Ceny a cenová zvýhodnění

  • Menu: 990 Kč/osoba - včetně vín 1 490 Kč /osoba
  • Pro ubytované hosty Spa hotelu Lanterna je možné dokoupit degustační menu k večeři za zvýhodněnou cenu 590 Kč bez vín nebo 1 090 Kč včetně vín. Hosté pokojů Suite Spa mají automaticky jednou za pobyt degustační menu v ceně ubytování (k menu doporučujeme zakoupit také degustaci vín za 500 Kč/osobu) 
Pro rok 2016 jsme připravili novinku v restauraci Vyhlídka – k umocnění gurmánských zážitků je menu restaurace Vyhlídka obohaceno o dva chody. Místo dosavadních čtyř chodů vám nabízíme menu o 6 chodech. Menu je obměňováno jednou za dva měsíce dle sezónně dostupných surovin.



Víte, že.... šéfkuchaře Pavla Václavíka si zvolila za svého ambasadora tradiční tuzemská značka ETA, prezentující vysoce kvalitní domácí kuchyňské spotřebiče? S naším šéfkuchařem a jeho gastronomií se tak můžete setkávat mj. v televizních pořadech a při akcích pořádaných značkou ETA po celé republice.